Привіт усім, хочу поділитися ситуацією і запитати поради. Останнім часом я помітила, що в мене в шафі багато одягу, але все одно часто виникає відчуття, що нічого нормально не підходить для виходу. Буває так, що купую речі просто тому, що вони сподобались, а потім вони не поєднуються з іншими і залишаються майже не ношеними. Згадала, як раніше у мене було всього кілька простих образів, і я взагалі не думала про те, що вдягнути — все працювало автоматично. Тепер хочу повернути більш продуманий підхід, але не втратити різноманітність. Іноді переглядаю різні ідеї стилю тут жіночий одяг 25 Union щоб зрозуміти, як люди комбінують речі в реальному житті. А як ви для себе вирішуєте проблему “багато речей, а вдягнути нічого”?
5 Views

У мене була майже така ж ситуація, коли гардероб переповнений, а носити ніби нічого. Потім я почала поступово будувати все від базових речей, і це реально змінило підхід до покупок. Тепер я беру тільки те, що легко поєднується з тим, що вже є: прості джинси, нейтральні топи, сорочки і кілька універсальних суконь. Це сильно зменшило хаос у шафі і зробило збори набагато швидшими. І ще я перестала купувати імпульсивно — тепер думаю, як річ впишеться в уже існуючі образи.