top of page

The Blue Lamp Group

Public·196 members

Каталог весняних суконь онлайн

Зараз шукаю сукню саме для весняного періоду, але не хочу переглядати весь загальний каталог. Хотілося б одразу перейти до окремого розділу з сезонними моделями. Мене цікавлять трикотажні варіанти, а також моделі в рубчик. Важливо, щоб у межах сторінки були різні довжини, адже ще не визначилась, яка мені більше підходить. Також звертаю увагу на фото кожної позиції, бо хочу порівняти силуети. Не хочеться витрачати багато часу на пошук по різних підкатегоріях. Якщо хтось уже переглядав окремий сезонний розділ, підкажіть, де це зробити зручно.

7 Views
Billie Nikelson
Billie Nikelson
12 hours ago

Коли я підбирала варіант на весну, то переглядала саме категорію, де зібрані весняні сукні. Було зручно, що всі моделі представлені в одному розділі. У каталозі можна побачити трикотажні фасони та варіанти з різними деталями. Також доступні моделі різної довжини, що дозволяє порівняти кілька варіантів одразу. Фото кожної сукні допомагають краще оцінити форму та загальний вигляд. Я переглянула весь перелік у межах сторінки без переходу до інших категорій. Такий формат дозволяє зосередитися саме на весняному сегменті асортименту.

bottom of page