top of page

The Blue Lamp Group

Public·101 members

اهمیت وضعیت ذهنی در مسابقات فردی

وقتی شرط بندی روی تنیس و مسابقات فردی را جدی‌تر دنبال کردم، تازه فهمیدم چقدر وضعیت ذهنی و تمرکز ورزشکار روی نتیجه تأثیر می‌گذارد. در مسابقات تیمی اگر یک بازیکن اشتباه کند، بقیه می‌توانند تا حدی جبران کنند، اما در مسابقه فردی یک لحظه عصبانیت یا بی‌حوصلگی می‌تواند کل جریان بازی را تغییر دهد. همین موضوع همیشه باعث می‌شد به این فکر کنم که چطور می‌شود این وضعیت ذهنی را در تحلیل شرط بندی به شکل منطقی وارد کرد.

7 Views

در مسابقات پرسرعت مثل بسکتبال که ثانیه‌ها تعیین‌کننده هستند، اوایل چند بار به خاطر عجله در شرط بندی ضرر کردم. هیجان بازی باعث می‌شد به محض چند حمله خوب از یک تیم، سریع روی آن طرف شرط ببندم، بدون این که به خستگی، خطاها یا عمق نیمکت توجه کنم. برای اصلاح این رفتار، تاریخچه شرط‌های زنده‌ام را در (سایت اصلی 1xbet) مرور کردم و لحظاتی را که تصمیم گرفته بودم با جریان امتیازگیری مقایسه کردم. این بررسی نشان داد که اغلب در اوج هیجانی که کوتاه‌مدت بوده وارد شده‌ام. با آگاهی از این الگو، تصمیم گرفتم قبل از هر شرط زنده چند معیار ثابت برای خودم تعریف کنم، مثلا تعداد خطاها، اختلاف امتیاز پایدار و وضعیت تعویض‌ها، تا تحلیل جای هیجان لحظه‌ای را بگیرد.

bottom of page